Home Song LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera) du then

LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera) du then

by Mai Trang

Phải chăng bạn đang muốn tìm kiếm playlist du then ? Hình như bạn đang xem List Cảm động về chủ đề LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera) phải vậy không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem nó ngay tại đây.

LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera)| du then Hay Mới Cập Nhật

Ngoài xem những bài viết về du then Nhạc Trung bất hủ liên quan đến chủ đề mà bạn muốn nghe, bạn có thể xem thêm nhiều video liên quan tại https://nhacvietsub.com/song/

Chia sẻ liên quan đến đề tài du then.

Zie ook de nestkast buitencamera met bovenaanzicht vanuit de nok van de schuur: See also the nest box outdoor camera with top view from the ridge of the shed: — ENGLISH BELOW — Deze Steenuil nestkast-stream wordt door @joan als “gast stream ” op ons kanaal aangeboden. Deze nestkast is 9 jaar geleden gebouwd in een schuur in de uiterwaarden van de Afgedamde Maas in de Bommelerwaard op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Er is een klein plankje en een flinke tak aan de buitenzijde gemonteerd tegen de schuur. De afgelopen 2 jaar is er succesvol gebroed met beide keren 4 eieren. Het laatste jaar is er 1 ei niet uitgekomen. @joan post met regelmaat video’s op zijn eigen kanaal: We zijn van plan om meer streams van abonnee nestkasten te publiceren als “gast streams” op @HANS NATUURKANAAL. 📢 Als @HANS NATUURKANAL willen wij onze kijkers laten ervaren hoe leuk, verrassend, spannend swallow belangrijk de natuur is. ✅ Ben jij een enthousiaste abonnee die dit graag samen met ons wil uitdragen en heb je een nestkast met een IP camera? 🎥 Dan bieden we je de mogelijkheid om deze als “gast stream” te publiceren op ons kanaal. Er zijn twee mogelijkheden om je “gast stream” op ons kanaal te publiceren: 🥳 Voor de niet-technische abonnees die nergens naar om willen kijken, adviseren wij om gebruik te maken van een betaalde “Live streaming service”. Hiervoor is geen extra apparatuur en speciale software nodig. Deze service herstart en herverbindt volledig automatisch in het geval van een fout. Er is alleen toegang nodig naar de RTSP-feed van je camera om het te laten werken, waarbij wij hulp kunnen bieden. Het is echt zorg vrij en super makkelijk om op deze manier met ons mee te doen. 🤓 Zie je een betaalde “Live streaming service” niet zitten maar je wil echt graag met ons meedoen? Dan is het ook mogelijk met een door ons ingerichte Raspberry Pi (eenmalige aanschaf indien je er nog geen hebt) die we op locatie installeren. Je moet het wel voor lief nemen date in geval van een fout je zelf de Raspberry Pi moet herstarten door de stroom stekker er een keer uit te halen en weer aan te sluiten. Niet geheel zorg en fout vrij maar nog steeds makkelijk om met ons mee te doen. Wanneer je geïnteresseerd bent kunnen we de mogelijkheden met je bespreken voor het opzetten van de LIVE-uitzending en daar technische hulp bij bieden. Neem contact met ons op via e-mail: — ENGLISH — This Little Owl nest box stream is offered by @joan as a “guest stream” on our channel. This nest box was built 9 years ago in a barn in the floodplains of the Afgedamde Maas in the Bommelerwaard on the border of North Brabant and Gelderland. There is a small plank and a large branch mounted on the outside against the shed. In the past 2 years there has been successful incubation with 4 eggs both times. One egg has not hatched in the last year. @joan regularly posts videos on his own channel: We plan to publish more streams of subscriber nest boxes as “guest streams” on @HANS NATURE CHANNEL 📢 As @HANS NATURE CHANNEL we want our viewers to experience how fun, surprising, exciting and important nature is. ✅ Are you an enthusiastic subscriber who would like to propagate this with us and do you have a nest box with an IP camera? 🎥 Then we offer you the option to publish it as a “guest stream” on our channel. There are two options to publish your “guest stream” on our channel: 🥳 For the non-technical subscribers who don’t want to worry about anything, we advise to use a paid “Live streaming service”. No additional equipment or special software is required for this. This service restarts and reconnects fully automatically in the event of an error. All it takes is access to your camera’s RTSP feed for it to work, which we can help with. It’s really worry-free and super easy to join us this way. 🤓 Don’t like a paid “Live streaming service” but you really want to join us? Then it is also possible with a Raspberry Pi set up by us (one-time purchase if you don’t have one yet) that we install on location. You have to take it for granted that in case of an error you have to restart the Raspberry Pi yourself by removing the power plug once and reconnecting it. Not completely worry and error free but still easy to join us. If you are interested, we can discuss the options with you to set up the LIVE broadcast and provide technical assistance. Contact us by email: #steenuil #nestcamera #birdcam .

Hình ảnh liên quan đến bài viết LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera).

LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera)

LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera)


>> Ngoài ra, album này bạn có thể xem thêm nhiều Kinh nghiệm có ích nhất liên quan đến chủ đề âm nhạc, phim ảnh hay tại đây: Xem thêm nhiều thông tin hay tại đây.

Tag có liên quan đến từ khoá du then.

#LIVE #Steenuil #Camera #Bommelerwaard #binnen #Owl #Camera.

Livestream,camera,broedseizoen,broedkast,natuurbeheer,natuurbehoud,livebirds,owl,vogels,uil,cam,birds,ei,lente,beleef,prooi,birdwatchers,birdlovers,birdcam​,animalcam,birdwatcher,hans van berlo,ornithology,steenuil,little owl,uiterwaarden,Bommelerwaard,Afgedamde Maas,Noord-Brabant,Gelderland,natuur,paring.

LIVE Steenuil Camera Bommelerwaard binnen (Little Owl Camera).

du then.

Với những Chia sẻ về chủ đề du then này sẽ có giá trị cho bạn. Xin chân thành cảm ơn.

You may also like

Leave a Comment